Зареждане

Отмениха Bellator 241 заради коронавируса

Отмениха Bellator 241 заради коронавируса
Публикувано на: Март 14, 2020 в 07:54 ч
Събитието Bellator 241 трябваше да се проведе преди няколко часа в Кънектикът, но от организацията в последния момент взеха решение да го отменят. Скот Кокър сподели, че са взели решение заради коронавируса, който е в основата на отменянето на много спортни мероприятия.

Вижте също: Коронавирус - как да се предпазим (пълно ръководство)

В главната битка Патрисио Фрейре трябваше да се бие с Педро Карвальо в битка от категория перо, която щеше да е част от турнира на Bellator. Бойците минаха кантара и първоначално стана ясно, че галавечерта ще бъде закрита за фенове, но все пак в последния момент идват тези промени. Ето какво сподели президента на Bellator в социалните мрежи:


Здравето и безопасността на всички участващи са и ще останат наш основен приоритет в бъдеще. След внимателно наблюдение на продължаващото огнище на COVID-19, Bellator  избра да отложи събитието Bellator 241, което трябваше да се проведе в Кънектикът. Бихме искали да се извиним на нашите спортисти и фенове, както и на нашия партньор DAZN, но смятаме, че това е най-доброто решение, което трябва да бъде взето в този момент.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес