Зареждане

Отложиха боя между Шлеменко и Мага Исма за декември

Отложиха боя между Шлеменко и Мага Исма за декември
Публикувано на: Юли 14, 2022 в 04:00 ч
Ръководството на лигата по смесени бойни изкуства RCC реши да отложи битката между Александър Шлеменко и Магомед Исмаилов. Една от най-големите ММА битки за годината в Русия ще се състои през декември, а не през август, както беше планирано по-рано. 

Магомед Исмаилов няма време да се възстанови след операция на коляното. "Плешивият Хищник" е готов да влезе в клетката през септември, но Шлеменко явно не иска да чака. Турнирът RCC 12 е насрочен за 26 август и ще се проведе в Екатеринбург. Съперникът на Александър ще бъде обявен скоро. 

„Битката на Александър Шлеменко остава в картата на турнира RCC 12, така че шоуто ще бъде не по-малко шумно. Следващият ни турнир е насрочен за декември. 

Битката между Шлеменко и Исмаилов се вписва идеално в края на годината и отлагането не се отразява глобално на календара на нашата организация “, коментира ръководителят на RCC Николай Клименко. 

Шлеменко и Исмаилов продължават да участват в боен проект RCC Fight Show, където бойците действат като ментори и обучават екипи, които в крайна сметка ще се срещнат в клетка за договор с организацията.  

Сега снимачният екип на проекта е в Махачкала, където шестима финалисти ще започнат обучение в Дагестан и ще прекарат две седмици рамо до рамо с Магомед Исмаилов. 0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес