Зареждане

Оскар де ла Оя срина Уайт с брутален коментар

Оскар де ла Оя срина Уайт с брутален коментар
Публикувано на: Януари 4, 2023 в 16:10 ч
Може да се каже, че връзката на Оскар де ла Оя с президента на UFC Дейна Уайт е все така жлъчна и разгорещена.

Бившият боксьор и настоящ боксов промоутър Оскар де ла Оя и президентът на UFC Дейна Уайт никак не се харесват и използват всеки случай да се очернят един друг.

Затова и грозната сцена, в която Уайт удря шамари на жена си, дойде добре дошла за Де ла Оя, който не пропусна шанса да сръчка Уайт.

Уайт и съпругата му бяха уловени във физическа свада в нощен клуб в Кабо Сан Лукас в новогодишната нощ. Дейна удари шамар на жена си, след като тя го удари по време на пиянски спор.

Вижте също: Дейна Уайт ошамари жена си на Нова година

Уайт и съпругата му се извиниха един на друг след битката си, а съпругата му заяви, че това е първият път, когато той се е карал физически с нея.


Де Ла Хоя се е спречквал вербално с Уайт през годините относно заплащането на бойците и изглежда омразата изобщо не е избледняла с времето, като сега зачекна новото начинание на президента на UFC - Power Slap League - състезание по биене на шамари.


„Моят добър приятел Дейна Уайт е толкова алчен, че реши да открадне бонуса на бойците от новата си лига на TBS „Power Slap“, като си прибере бонуса за битка на вечерта срещу СЪПРУГАТА си“, баписа Де Ла Оя. „Тези бостънски инструктори по аеробика са много големи здравеняци.“

Уайт не е отговорил на туита на Де Ла Оя, но няма да е изненадващо, ако той в крайна сметка отвърне на удара.

Вижте също: Акциите на Endeavor се сринаха след шамарите на Уайт

Напрежението между Уайт и Де Ла Оя изглежда започна, когато Де Ла Оя разкритикува организирането на двубой между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър. Той нарече двубоя лош за бокса, което предизвика поредица от разгорещени отговори от Уайт.

Уайт многократно е наричал Де Ла Хоя "наркоман" по време на последните им сблъсъци.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес