Зареждане

Дейна Уайт ошамари жена си на Нова година

Дейна Уайт ошамари жена си на Нова година
Публикувано на: Януари 3, 2023 в 10:35 ч
Дейна Уайт и съпругата му си размениха здрави шамари в навечерието на Нова година в пълен нощен клуб в Кабо Сан Лукас... инцидент, който Дана казва, че за съжаление е подплатен с доста алкохол.

Шефът на UFC и Ан Уайт, които са женени от 26 години, празнуваха събота вечер с приятели в El Squid Roe, но нещата станаха грозни малко след като всички те посрещнаха 2023 г. в полунощ.

Двойката и тяхната компания бяха във ВИП зона над дансинга и когато Дейна се навежда, за да каже нещо на Ан... тя реагира, като го удря по лицето. Дана незабавно ѝ връща удара, преди приятели да скочат и да ги разтърват.


Очевидци в клуба разказват, че Дана и Ан са изглеждали много пияни преди шамарите и видеото изглежда потвърждава това, защото нещата ескалираха за миг - изглежда без причина. Конфликтът е приключил за по-малко от минута.

Самият Уайт сподели след това, че съжалява за постъпката и че няма оправдания за удрянето на жена си.

Пред TMZ спорт той каза:

„Чували сте ме да казвам хиляди пъти: „Няма извинение за един мъж да вдигне ръка на жена“, и ето ме сега съм тук пред TMZ и говоря за това.“


Той сподели, че е засрамен от този „ужасен“ инцидент и той и Ан са се извинили един на друг. Той казва, че вече са се разбрали, но най-голямата им грижа сега е за техните 3 деца ... с които вече са обсъдили спречкването.

Междувременно Ан също сподели изводите от кавгата пред TMZ Sports:

„Дана и аз сме женени от почти 30 години. Това не е характерно за него – нищо подобно не се е случвало досега. За съжаление и двамата пихме много в навечерието на Нова година и нещата излязоха извън контрол и от двете страни. Ние обсъдихме това като семейство и се извинихме един на друг. Просто се надявам, че хората ще уважат нашата поверителност в името на нашите деца."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес