Зареждане

Още един нокаут и кариерата на Коди Гарбрандт прикючва

Още един нокаут и кариерата на Коди Гарбрандт прикючва
Публикувано на: Февруари 1, 2022 в 04:00 ч
Чичото на Коди Гарбранд е загрижен за здравето и безопасността му. Още от самото начало Гарбранд беше под опеката на чичо си Робърт Мийс. Той беше главен треньор на Гарбранд в ранните му дни и остана с него през времето му в Team Alpha Male. 

Робърт е бил до Гарбранд през възходи и падения и беше там, когато той спечели титлата си в категория петел. Напоследък обаче Гарбранд има големи проблеми с намирането на победа в UFC. 

30-годишния американец е в серия от 2 поредни загуби и в края на 2021 година загуби дебютната си битка в категория муха. Коди беше нокаутиран от Кара Франс и губи 5 от последните си 6 битки в UFC.

В интервю за TalkSports Робърт Мийс реши да говори за Гарбранд и сподели:

Ако Коди бъде нокаутиран отново, тогава почти съм сигурен, че кариерата му приключва. Коди обаче може да се завърне като Джордж Форман. Той поднови кариерата си и се забавлява повече, правеше повече пари и спечели титлата в тежка категория. 

По отношение на свалянето на килограми мога да говоря само за това, което знам. Подготвях се за битка и трябваше да сваля излишните килограми в последния момент заради противника. Тогава в нощта на битката си мислех, че ще умра. 

Отслабнах толкова много, че имах чувството, че Майк Тайсън ме удари. Така че наистина няма да разберете до нощта на битката какво е чувството да бъдете ударени с това тегло. 

Какво ще се случи с кариерата на Гарбрандт ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес