Зареждане

Oscar de la Hoya подписва с Chuck Liddell

Oscar de la Hoya подписва с Chuck Liddell
Публикувано на: Май 9, 2018 в 07:54 ч

Боксовият гигант Oscar de la Hoya наскоро изрази интереса си да се прехвърли към ММА бизнеса и да стартира Golden Boy MMA с помощта на Chuck Liddell и Tito Ortiz.

И то не като партньори - двамата по-скоро ще се бият един срещу друг в ожесточен двубой.

Със сигурност не е приятна новина това за Dana White, който въпреки че спомена, че би се радвал да види стария си приятел Chuck да влиза в бизнеса заедно с Oscar като конкурент, не би искал отново да вижда бившия си шампион в полутежка категория отново в битка.

"Разбирам. Всеки вижда какво се случва, всеки иска парченце и се надявам това да бъде ситуацията. Надявам се да бъдат партньори с Chuck Liddell, а не само да го използва за битка. Не мога да бъда по-щастлив, ако ще си партнират в бизнеса. Невероятно би било, ако е истина. Ако обаче ще използва Chuck, за да стартира с негова битка - това би ме подразнило. Chuck Liddell е почти на 50, не му трябва вече да се бие."

Изглежда обаче Oscar е напът да уреди следващия двубой на Chuck:

"Приключваме с договорите, движим нещата и се вълнувам. Говорих с Chuck и Tito - двамата имат интересна история. И двамата са зверове, човече. Искат да се бият. Ей, аз съм готов."

И въпреки че трилогията няма много смисъл, тъй като Liddell разгроми Ortiz в двете им предни срещи, със сигурност ще привлече вниманието на феновете, ако се състои.

За момента това са плановете на Oscar за ММА средите, но имайки предвид с какви ресурси разполага, като нищо ще навлезе още по-сериозно в сферата. А и е логично - все пак Dana White също реши да навлезе в бокса.

Що се отнася до Liddell, той не се е състезавал от 2010-та, приключвайки бойната си кариера с три поредни загуби - всичките с нокаут.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес