Зареждане

ONE Championship се отказаха от Франсис Нгану

ONE Championship се отказаха от Франсис Нгану
Публикувано на: Май 2, 2023 в 00:00 ч
Aзиатската бойна организация ONE Championship се отказаха от Франсис Нгану.

Чатри Ситиодтонг, който е основател на ONE сподели, че е реши да не изпраща окончателната си оферта към Нгану. Ситиодтонг беше уверен, че ще подпишат с Нгану, защото му готвили много изгодна сделка. В крайна сметка Чатри е решил да се оттегли от наддаването за бившата звезда на UFC.

От доста време се говори за огромни загуби на ONE Championship, така че пропадналите преговори не са изненадващи. Чатри не разкри подробности за разговора и какво е довело до окончателното му решение.

„След внимателно обмисляне решихме да не представяме нашата окончателна оферта. Франсис е добър човек и добър шампион. Пожелавам му успехи и щастие.

В края на деня не чувствах, че Франсис и аз сме напълно съгласни по нефинансови въпроси. Не е нищо лично. Това е просто липса на съответствие.", споделя Ситиодтонг.

Нгану (17-3) се раздели с UFC като безспорен шампион в тежка категория. Той реши да стане свободен агент, за да търси повече пари. BKFC, Bellator и ONE вече се отказаха от Франсис, което показва, че само PFL са опция за него в ММА.

Предстои да видим какво ще се случи с Нгану, но по всичко личи, че той направи огромна грешка.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес