Зареждане

Чатри Ситиодтонг: По-големи сме от UFC

Чатри Ситиодтонг: По-големи сме от UFC
Публикувано на: Декември 6, 2022 в 00:00 ч
Чатри Ситиодтонг е уверен, че качеството на неговата лигата е значително по-високо от това в UFC.

Ръководителят на ONE Championship вярва, че азиатската лига е по-голяма от лигата на Дейна Уайт. Ситиодтонг споделя, че имат по-голяма аудитория и ангажираност от UFC. Чатри от доста време иска съвместно събитие с UFC, но Уайт не го отразява.

„Първо, ние сме по-големи от UFC. Преди 8 или 9 месеца Nielsen публикува индустриален доклад за телевизионното представяне, социалните и цифровите технологии. 

Ние имаме повече от UFC по отношение на аудитория и ангажираност по света. Обърнете внимание на качеството на нашия списък. Какво е средното ниво на нашите бойци? 

Имаме световни шампиони в една или повече дисциплини. Тези момчета са направени от различно тесто. Средно UFC подписва с бойци с рекорд 8-0 или 10-0 в LFA. 

Те взимат такива, които са участвали в борба в колежа или муай тай от 3 до 4 години. Имаме най-добрите от най-добрите във всяка дисциплина.

Бих искал да видя UFC срещу ONE, шампион срещу шампион. Мисля, че щяхме да излезем победители. Вярвам, че ние сме най-добрата организация.

Изток срещу Запад. Ето това е рекламата! И двамата сме световни гиганти. Попитайте спортистите къде се чувстват по-щастливи ? Къде е най-добрата връзка между бойците и шефа ? 

Разбирам бойните изкуства на най-високо ниво и имам емпатия и състрадание. Обичам моите бойци.”, каза Ситиодтонг, цитиран от South China Morning Post. 

Прав ли е Ситиодтонг?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес