Зареждане

ONE Championship готови за съвместни събития с UFC

ONE Championship готови за съвместни събития с UFC
Публикувано на: Юни 21, 2019 в 07:30 ч
В последно време доста се говори за съвместни събития, които да изправят едни срещу други големите звезди от различните организации в ММА. Миналия уикенд видяхме как Kyoji Horiguchi отиде в Bellator, за да се бие за титлата с Darrion Caldwell и успя да го победи, което го направи шампион на Bellator и RIZIN едновременно. Scott Coker вече изяви готовност да организира съвместни събития между Bellator и UFC, но от най-голямата ММА организация не го отразиха.

Сега друг голям играч Chatri Sityodtong, който е основател на ONE Championship също изяви готовност за съвместни събития с UFC. Двете страни са в добри отношение и миналата година размениха Demetrious Johnson за Ben Askren, а Chatri Sityodtong е готов за съвместна работа с Dana White:


Единствената организация, с която бих искал да имаме съвместни събития е UFC. Искам да изправим едни срещу други нашите шампиони срещу техните. UFC са номер 1 на запад, а ние сме номер 1 на изток. 

Най-добрите от запад срещу най-добрите от изток. UFC срещу ONE Championship. Мисля, че това е страхотна история, която ще развълнува доста хора по света и те ще искат да го гледат.


Кои бойци ще доминират, ако видим съвместни събития между двете организации ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес