Зареждане

О'Мали: Напускането на Нгану беше най-голямата му грешка

О'Мали: Напускането на Нгану беше най-голямата му грешка
Публикувано на: Март 8, 2023 в 06:16 ч
Когато бившият шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану напусна организацията, той търсеше по-голям хонорар в бокса и Шон О’Мали знаеше, че това е грешка.

Битка срещу Тайсън Фюри беше обсъдена и рекламирана от двамата мъже, но мачът загуби своя блясък, когато Нгану вече не притежаваше титлата на UFC в тежка категория.

„Франсис, аз ти го казах от първия ден, откакто започна да говориш глупости за UFC в Twitter. Това ще бъде най-голямата грешка в живота ти“, каза О’Мали.

„Тайсън Фюри вече не се интересува от Франсис Нгану. Той се интересуваше от Франсис, когато беше шампион на UFC. Той беше най-лошият копелдак на света. Сега той е извън UFC. Сега не е толкова интригуващо“, продължи О’Мали.

„Кой е Франсис? Изглежда така сякаш не се е бил от две години. Тази битка няма да е толкова интересна.”

Конър Макгрегър спечели доста, като осигури боксов мач срещу Флойд Мейуедър, но Макгрегър беше най-голямата звезда, която Октагонът някога е виждал. Пенсионирани UFC бойци се бият срещу Джейк Пол, но Полне иска да се бие с Нгану в тежка категория.

„Правиш това, защото искаш огромен хонорар. Искаше да дойде този ден на боксова заплата и това беше в главата му. Беше в главата на неговия мениджър. Това е, което предполагам, че е станало“, каза О’Мали.

„Мисля, че той си мисли: видях Конър да го прави - но Конър го направи с UFC. А нгану си помисли, че щеше да го направи сам. Колкото повече дни минават, толкова по-малко интрига има в неговите битки.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес