Зареждане

Официално: Фьодор Емеляненко срещу Райън Бейдър 2 на Bellator 290

Официално: Фьодор Емеляненко срещу Райън Бейдър 2 на Bellator 290
Публикувано на: Ноември 19, 2022 в 00:00 ч
Bellator обявиха официално втората битка между Райън Бейдър и легендата Фьодор Емеляненко.

Двамата ще се бият за титлата в тежка категория. Битката им ще е главна за събитието Bellator 290, което ще се проведе на 4-ти февруари в Калифорния, САЩ. Бейдър ще брани титлата си в тежка категория, а битката ще бъде последна от договора на Фьодор с организацията.

Очаква се след тази битка "Последният император" да сложи край на кариерата си. Би било страхотно Фьодор да се оттегли като шампион на Bellator, но няма да е лесно. Райън вече има 1 победа над Фьодор. Двамата се биха в началото на 2019 година.

Битката им беше финал на турнира в тежка категория. Бейдър спечели с нокаут за 35 секунди. Райън е бивш двоен шампион на Bellator. Той е с рекорд 30-7-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Чейк Конго през май с решение в Париж.

Бейдър печели 15 от срещите си с приключване. Всяка една от неговите седем загуби идва след приключване.

Емеляненко от своя страна е с рекорд 40-6-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Фьодор приключва 31 от срещите си и всяка една от 6-те му загуби идва след приключване. За последно Емеляненко нокаутира Тимъти Джонсън в края на миналата година.

Фьодор има 4 победи и 2 загуби за Bellator. Всяка една от тези 6 битки завършва с нокаут в първия рунд. Ще успее ли Фьодор да се справи с Бейдър и да се оттегли на върха ?










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес