Зареждане

Официално: ACB и WFCA се сляха в новата организация АCA

Официално: ACB и WFCA се сляха в новата организация АCA
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 13:12 ч
От няколко месеца се говореше за сливането на две от най-големите ММА организации в Русия и днес това е факт. Собственика на ACB, Mairbek Khasiev обяви официално, че купува организацията WFCA, която е собственост на президентът на Чечня, Рамзан Кадиров и двете организации се сливат в една, която от днес се нарича ACA (ABSOLUTE CHAMPIONSHIP AKHMAT). Интересното в тази сделка е че тази година ACB отмениха няколко от своите събития, защото изпитваха финансови проблеми, а сега става ясно, че купуват WFCA, което е странно. Най-вероятно чеченския бизнесмен Khasiev, ще се води собственик, но от сенките Кадиров ще дърпа конците.


Ето изявлението на собственика на ACB, Mairbek Khasiev в социалните мрежи:С гордост обявявам, че днес ACB откупи WFCA. От две години планираме да обединим тези две организации и накрая това е факт. Днес официално го обявяваме и започваме да действаме. Тази година купухме TECH-Krep FC, а сега и WFCA и това най-вероятно няма да е последната ни покупка. Мисля, че дойде времето да обединим няколко големи ММА организации и да създадем една мощна организация в Русия, която да се състезава с най-големите в света.


 Искам да съобщя, че с купуването на WFCA, ние няма да правим нова организация, няма да има промени в собствеността и няма да има структурни промени. Alexey Yacenko е президент на организацията. Ще има малка промяна, която е в името на организацията и ще се казва  ACA (ABSOLUTE CHAMPIONSHIP AKHMAT). Ние водехме разговори през последните месеци и обмисляхме да запазим старото име, но решихе, че ще се казва ACA. Целта пред нашата ACA е да стане най-добрата организация в света.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес