Зареждане

Нова операция и нова пластина в счупения крак на Уайдман

Нова операция и нова пластина в счупения крак на Уайдман
Публикувано на: Август 13, 2021 в 07:03 ч
Бившият шампион в средна категория на UFC Крис Уайдман мина през втора операция на счупения си крак. 37-годишния американец си счупи крака в края на април тази година в битката с Юрая Хол. Крис мина успешна първа операция, но се оказа, че неговия крак не се възстановява по план.

Нещата се оказали сериозни когато лекарите започнали операцията. Наложило се да му бъдат поставени още пластини в крака. За щастие и тази операция е била успешна и сега може само да се надяваме, че няма да има нужда от повече операции.

Уайдман е с рекорд 15-6 в ММА и печели 6 от последните си 8 битки в UFC. Той е решен да се завърне в ММА, ако успее да се възстанови. На тези години обаче това ще е труден въпрос. Ето какво написа Крис в социалните мрежи:

Здравейте всички! Вкъщи съм. Операцията премина много добре. Когато ми отвориха крака се оказа, че фибулата беше по-голям проблем от очакваното, което изискваше по-дълга операция и повече хардуер. 

В момента нямам болка, защото имам нервен блок на крака, който може да продължи до 48 часа. Вашата подкрепа и любов правят нещата много по-лесни. Благодаря много на всички за вашите молитви.

Най-доброто решение за Уайдман е да се оттегли от ММА. Съгласни ли сте ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес