Зареждане

Нов противник за Влади Кънчев в EFM Show 2 идва от Бразилия

Нов противник за Влади Кънчев в EFM Show 2 идва от Бразилия
Публикувано на: Август 26, 2021 в 12:37 ч
Българският боен атлет Владислав Кънчев ще влезе в клетката на EFM Show 2 срещу нов противник - бразилецът Александре "Lek Lek" Рибейро.

Както съобщихме преди време първоначално планираният опонент на Кънчев, UFC ветеранът Норман Парк, след много закани и заплахи срещу българина избяга от уговорената им ММА битка за 11-ти септември.

Вижте също: Никола Атанасов: Норман Парк избяга от Влади, уплаши се

Полската организация реагира бързо и за няколко дни намери нов противник на един от най-атрактнвните ММА състезатели на България.

29-годишният Рибейро е със статистика 17 победи и 6 загуби, като е доста активен - тази година има два двубоя, както и миналата, в която спортния свят беше блокиран - също две битки.


В статистиката си той има и едно равенство, както и два двубоя без победител, последния от които през декември, който е прекратен заради неволен удар с глава.

Влади от своя страна е със статистика 11-6 в ММА като за пореден път показва, че не се страхува да се изправя срещу по-опитни бойци.

Той е бивш шампион на сръбската организация SBC и е известен с мощните си удари с ръце.

"Благодаря на мениджъра ми Никола Атанасов  и на организаторите на EFM SHOW  че след отказването на Norman Park намериха негов достоен замесник. Нямам търпение да вляза в клетката," сподели Кънчев след обявяването на новия му противник.

 

Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес