Зареждане

Нийл Магни: Само аз искам да се бия с Хамзат Чимаев

Нийл Магни: Само аз искам да се бия с Хамзат Чимаев
Публикувано на: Декември 11, 2021 в 02:00 ч
В последните дни Дейна Уайт не спира да говори, че никой не иска да се бие с Хамзат Чимаев. Чеченската звезда не спира да предизвиква наред бойците в полусредна категория на UFC. "Borz" иска да се бие с тези на върха, но никой не му отвръща.

Има обаче един боец, който не се страхува от него. Вече цяла година Нийл Магни преследва битка с непобедения чеченец, но развитие по темата няма. В края на октомври Хамзат се завърна в UFC и успя да впечатли всички с победа над Ли Джинглиан.

Така той влезе в топ 15 на дивизията и иска да бие възможно най-скоро. Магни не спира да желае срещата с Чимаев, но по всичко личи, че от UFC не му обръщат внимание. Това е разбираемо, защото Магни не е голяма звезда. В интервю за Ариел Хелуани Магни сподели:

Познавам боец, който е готов да се бие с Хамзат Чимаев. Цялата тази идея, че Чимаев е торбалан и никой не иска да се бие с него. Аз обаче искам да се бия с него от 1 година. Не мога да разбера защо не се получава. Цяла година говорят, че никой не иска да се бие с него. 

Дейна Уайт ме поздрави, защото само аз изявих желание да се бия с него. Само аз искам да се бия с него и си мислех, че ще се случи. Чаках да пратят договор, а вече една година няма развитие. Миналата година Чимаев дори не беше в класирането, но въпреки това бях готов да се бия с него. 

Тази година най-накрая е в ранглистата. Хамзат е №11, а аз съм №7 и все още няма битка между нас. Нека да направим битката, нека да я осъществим. 

Ще може ли Магни да бие Чимаев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес