Зареждане

Нгану си припомни работата в кариерата за пясък в Камерун

Нгану си припомни работата в кариерата за пясък в Камерун
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Претендентът за титлата в тежка категория на UFC, Франсис Нгану не забравя своето начало. "The Predator" сега е на върха в ММА, но в ранните си години работил в кариерата за пясък в Камерун. 33-годишния боец оцелявал на ръба със своето семейство и работата в кариерата била единствения начин да изкарваш пари и следователно да оцеляваш.

Вижте още - Историята на Франсис Нгану: От бездомник до най-голямото страшилище в ММА​​​

За щастие Нгану успява да напусне родината си и да стигне до Франция, където прави първите си стъпки в бойните спортове. Към днешна дата той е най-страховития боец в тежка категория на UFC. Франсис е с рекорд 15-3 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той си гарантира нов шанс за титлата, но ще трябва да чака, защото Миочич ще брани пояса срещу Даниел Кормие. Ето какво сподели Нгану за кариерата за пясък в Камерун:

Сега може и да съм топ боец на UFC, но винаги когато се прибера у дома минавам през кариерата за пясък и работя с моите приятели. Така работихме когато бяхме деца. Днес е забавно да го правя, но като дете бях принуден да работя и това много ми тежеше. Трябваше да работя, защото това беше единствения начин, чрез който да изкараме необходимото, за да оцелеем.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес