Зареждане

Нгану: Не планирах нокаут над Розенструик за 20 секунди

Нгану: Не планирах нокаут над Розенструик за 20 секунди
Публикувано на: Май 21, 2020 в 09:53 ч
33-годишният претендент за титлата в тежка категория Франсис Нгану успя да нокаутира Жаирзиньо Розенструик за 20 секунди. Двамата се биха на 9-ти май във Флорида. "The Predator" имаше нужда само от 1 точен удар, с който прати своя опонент в тежък нокаут и почти минута трябваше да го свестяват. Нгану има най-плашещата сила в тежка категория на UFC и не е доволен от това, че нямаше временна титла в боя.

Към днешна дата Франсис е в серия от 4 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд. Общо в последните си 4 битки Нгану прекарва в клетката по-малко от 3 минути. Ето какво сподели Нгану в интервю за боя с Розенструик, който трябвало да продължи по-дълго, за да видим играта му на земя:


Не планирах да го нокаутирам за 20 секунди. Така се случиха нещата. Изобщо не съм ги планирал. Исках боя е да по-дълъг, за да покажа играта си на земя. Искахме да има временна титла, но от UFC не се съгласиха. Трябваше да има такава, защото съм в серия от 3 поредни победи с нокаут в 1-вия рунд. 

Някои хора смятат, че нямаше титла, защото Розенструик не бил близо до такъв шанс. Аз обаче мисля, че той беше непобеден и трябваше да има. Видях Гейджи с временна титла и започнах да си мисля, че аз трябваше да съм така. Аз трябваше да съм с пояс около кръста и това ме ядосва. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес