Зареждане

Нейт Диас: Направил съм повече от всеки друг в ММА

Нейт Диас: Направил съм повече от всеки друг в ММА
Публикувано на: Юни 7, 2021 в 00:00 ч
Нейт Диас вярва, че не е спирал да е на върха и е постигнал повече от всеки друг в спорта. 36-годишният ветеран се завръща този уикенд. Той ще се бие в полусредна категория на UFC 263 в Аризона срещу Леон Едуардс.

Нейт ще се бие за първи път от ноември 2019 година, когато загуби с ТКО от Хорхе Масвидал. Той печели 3 от последните си 5 битки в ММА и в последните 4 години направи само 2 битки, в които победи Антъни Петис с решение и загуби от Масвидал.

Диас е с рекорд 20-12 в ММА и най-голямото постижение в неговата кариера е спечелването на The Ultimate Fighter 5 през 2007 година. Диас така и не успя да стане шампион в Strikeforce и UFC.

Той обаче смята, че все още е на върха и иска да го покаже на всички. Ето какво каза Диас преди боя:

Бия се през последните 10-15 години. Правил съм всичко. Бил съм се с всички тези момчета. Правил съм повече и по-добри неща от всеки. Бил съм истински през цялото време. Ставам по-добър с годините. 

Никой е бил на върха по-дълго от мен. Все още оглавявам събития. Влизам в клетката, за да покажа, че мога да победя най-добрите от най-добрите. Няма да се бия на най-голямата карта, а ще се бия с този, който е най-добър. 

Ще успее ли Диас да победи ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес