Зареждане

'Не можех да я понасям'... Бивш коментатор на UFC говори за Ронда Раузи зад кулисите

'Не можех да я понасям'... Бивш коментатор на UFC говори за Ронда Раузи зад кулисите
Публикувано на: Май 1, 2024 в 18:00 ч
Ронда Раузи отново е на първите страници на медиите напоследък, след като наскоро издаде мемоарната си книга "Нашият живот" и разказа много за края на работата си в UFC.

Пионерката на женския ММА призна на живо в Инстаграм, че основната причина да се оттегли от ММА е заради многократните сътресения и че през по-голямата част от мандата си в UFC се е борила със сътресения.

След това "Rowdy" Ронда отправи критики към медиите за ММА наскоро в шоуто на Крис Куомо, наричайки ги "банда задници" заради начина, по който са отразили думите ѝ.

Раузи загуби последните си два двубоя в UFC от Холи Холм и Аманда Нунеш, като впоследствие пренесе уменията си в WWE.

Ронда Раузи твърди, че Джо Роугън се е обърнал срещу нея заедно с останалите ММА медии

37-годишната "Rowdy" включи коментаторът на UFC Джо Роугън в критиките си относно медиите, които се обърнаха срещу нея, като заяви, че в известен смисъл е благодарна, защото това е довело до разграничаването ѝ от определени хора.

"Беше наистина разочароващо да видя колко единодушно всички се обърнаха срещу мен и хора като Джо Роугън, които плачеха на ринга за това как имат честта да могат да коментират моите битки, хора, които смятах за приятели в медиите, толкова бързо се обърнаха срещу мен.

"В известен смисъл съм и благодарна за това, защото то ме принуди да отделя възприятието на другите хора за мен от собственото ми възприятие за себе си." добави Раузи.

Бившият колега коментатор на UFC Джими Смит излезе и подкрепи колегите си, като отвърна на удара на Ронда Раузи и нейните коментари за медиите.

Джими Смит отвърна на удара на Ронда Раузи и открехна завесата

Смит се присъедини към коментаторския екип на UFC през 2018 г., а престоят му в промоцията продължи само една година, тъй като през 2019 г. решиха да не подновяват договора му.

Въпреки че Смит не е коментирал нито една от битките на Раузи, той сподели своя поглед и заяви каква е Ронда зад кулисите.

"Ако има човек, който получава всички заслуги и никаква вина, това е Ронда Раузи". Смит заяви в предаването "Отключване на клетката с Джими Смит".

Бившият коментатор продължи, като казва че Раузи иска всички заслуги, когато печели битките си, но когато претърпи загуби, никога не може да отдаде дължимото на противника си.

"Не говоря много за това какво се случва в организацията, но нека кажа нещо на Ронда от името хората зад кулисите: хората зад камерата, хората от аудиото, хората, които можеш да буташ, и хората, които можеш да тормозиш и да обиждаш - те не могат да понасят твоя шибан задник." добави Смит.

Смит обясни, че макар хората, с които Раузи е била "злобна", да са се опитвали да помогнат за популяризирането на нейните битки, Ронда не се е отнасяла добре с тях, а когато е била нокаутирана два пъти в последните си две битки, същите хора са "ликували".

"Всички зад кулисите, които трябваше да поставят микрофон на Ронда Раузи, не можеха да я понасят. Аз казах защо? Те казаха "защото тя се държеше като кучка с нас от момента, в който седна, до момента, в който стана".

"Те се радваха, когато я нокаутираха. Това са хора, към които можеш да бъдеш груб и неприятен, а те не могат да отвърнат на удара. Тези хора не можеха да понасят Раузи, така че не седи и не ми казвай, че ти си жертвата". обясни Смит.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес