Зареждане

Най-лошото копеле: Ще пречукам дребосъка Макгрегър

Най-лошото копеле: Ще пречукам дребосъка Макгрегър
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 16:42 ч
Zuffa LLC via Getty Images
Президентът на UFC, Дейна Уайт не желае да види скоро отново битка между главните участници в UFC 244 - Хорхе Масвидал и Нейт Диаз.

Масвидал успя да победи в битката за титлата "Най-лошо копеле" заради лекарска забрана на Нейт да продължи след третия рунд поради голяма аркада. Титлата му бе връчена от "The Rock" пред погледа на президента на САЩ, Доналд Тръмп.

Вижте също: Jorge Masvidal стана най-лошото копеле в ММА след разочароващ край на битката с Nate Diaz

Вместо това Уайт вероятно ще търси друго голямо шоу и защо не това да бъде двубой срещу Конър Макгрегър?

"Той изглеждаше добре цялата година," започна с хвалебствията Уайт. "Имаше страхотни битки тази година. Ако някой е боец на 2019-та, то това е Масвидал. Мисля, че има големи възможности пред него... Има много възможности за него сега. Ще видим как ще се развият нещата."


Макгрегър се закани да се върне през януари в Лас Вегас и Масвидал логично получи въпрос за двубой с ирландеца.

"Той ще се връща, но къде? Да се бие в клетката? Съмнявам се, човече," сподели Масвидал на пресконференцията след UFC 244. "Този пич говори много дивотии. Ако той се бие и вземе победа, а и вие поискате - защото нали знаете какво ще му направя на този дребосък... Ще го пречукам този малкия. Той е шибано джудже."

Макгрегър не се е бил откакто загуби от Хабиб Нурмагомедов миналата година, но напоследък е много активен в думите си за завръщане към ММА. Според последните слухове се стяга битка между него и Доналд Серони.

Какво ще направи Масвидал на Макгрегър, ако двамата се срещнат в клетката?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес