Зареждане

Jorge Masvidal стана най-лошото копеле в ММА след разочароващ край на битката с Nate Diaz

Jorge Masvidal стана най-лошото копеле в ММА след разочароващ край на битката с Nate Diaz
Публикувано на: Ноември 3, 2019 в 06:52 ч
Jorge Masvidal сподели клетката с Nate Diaz в главната битка на UFC 244, което се проведе преди малко в Ню Йорк. Залогът в срещата беше уникаланта титла, която щеше да превърне победителя в най-лошото копеле в ММА. Двамата си спретнаха изключителн здрава битка, в която Masvidal доминираше и размаза Diaz в първия рунд с колена и лакти, които отвориха сериозни аркади под и над окото на Nate, а кръвта не спираше да тече.

На няколко пъти Jorge успя да разклати Diaz, който показа голямо сърце и издръжливост и отвърна от своя страна с тежки удари. Битката между двамата продължи три рунда, а на почивката след 3-тия рунд се намеси лекар, който прегледа аркадите на Diaz и прецени, че той не може да продължи. Рефера обяви, че битката няма да продължи и така Jorge Masvidal победи с технически нокаут след третия рунд и стана най-лошото копеле в ММА.

Според мнозина Masvidal спечели първите три рунда в картите на съдиите и това означава, че щеше да спечели битката, ако бяха стигнали до решение. И двамата не бяха доволни от това, че срещата им беше спряна и Nate призова да бъде организиран незабавен реванш, а Masvidal също сподели, че го иска.

С тази победа Masvidal навлиза в серия от 3 поредни победи, които записа тази година. Diaz от своя страна губи и така записва статистика 1-1 в UFC тази година.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес