Зареждане

Най-голямата битка в историята на Европа е факт!

Най-голямата битка в историята на Европа е факт!
Публикувано на: Октомври 6, 2022 в 12:00 ч
Най-голямата битка в историята на Европа е факт!

Двете най-големи ММА легенди на полската лига KSW ще се сблъскат. Дълго време се говореше за тази битка, но тя вече е официална. Мамед Халидов ще се бие срещу Мариуш Пудзяновски. Битката в тежка категория ще оглави събитието KSW 77, което ще се проведе на 17-ти декември в Гливице, Полша.

Халидов е жива легенда на KSW с рекорд 35–8–2 в ММА. Той е бивш двоен шампион на KSW, като в миналото спечели златото в средна и полутежка категория. Мамед печели 15 от срещите си с нокаут и 16 със събмишън. Той губи с приключване в 5 от срещите си.

Халидов за последно се би през декември 2021 година. Тогава той загуби титлата си с нокаут от Роберто Солдич. Мамед печели само 1 от последните си 5 битки в ММА.

Пудзяновски от своя страна е с рекорд 17–7 (1) в ММА. Той е в серия от 5 поредни победи с нокаут. Мариуш печели 12 от срещите си с нокаут, а 7-те му загуби са след приключване. Той е смятан от мнозина за най-великия силов атлет на всички времена. 

По време на кариерата си като силов атлет, Пудзяновски печели пет титли за най-силен човек в света, най-много в историята. 

Кой ще спечели този епичен дуел ?










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес