Зареждане

Най-големите саможертви на Demetrious Johnson

Най-големите саможертви на Demetrious Johnson
Публикувано на: Юли 24, 2019 в 07:40 ч
Един от най-великите бойци в историята на ММА Demetrious Johnson (28-3-1) отново ще влезе в клетката, за да се бие срещу Tatsumitsu Wada на ONE Championship: Dawn of Heroes, което ще се проведе следващия месец. "Mighty Mouse" вече записа първа победа и се приближи до титлата в категория муха на ONE, като сега е на полуфинал. Миналата година той загуби титлата си в равностойна битка с Henry Cejudo в UFC и реши да пробва нещо ново в Азия. През годините той е имал доста трудности и саможертви и в поредното промо преди неговата битка съпругата му Destiny Johnson реши да разкаже за тези трудности:


Много съм нервна във всяка една битка. В началото на нашата връзка аз бях тази, която се грижеше са финансите в семейството. Работих на няколко места и се грижеш за къщата, в която живеехме. Тогава той работеше по строежите и тренираше. DJ ми казваше, че има една мечта, която може да го направи успял и така той ще може да ни издържа. 

Виждах в очите му, че той обича това и нямаше как да му го отнема. През годините DJ пожертва приятелства и пропускаше доста сватби, партита и семейни сбирки. Нямахме време да се виждаме. Имаше само по един ден почивка в седмицата и всички искахме да излезем навън, но той беше изтощен. Понякога го разбирах, а понякога не го разбирах. През годините загуби много приятелства и хората не разбират, че ние живеем различен начин на живот. 

За него е доста трудно да обясни това на хората. Те не виждат колко изтощен е DJ. Горда съм с това, което той постигна. Той стана търпелив и честен със себе си. Demetrious никога не е бил човек, който ще се поддаде на влиянието на другите и ще започне да говори лоши за другите. Хората казват, че добрите завършват последни, но той винаги е бил добър и винаги е бил победител.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес