Зареждане

Натискали 'Cro Cop' да издава бойци с допинг

Натискали 'Cro Cop' да издава бойци с допинг
Публикувано на: Септември 29, 2018 в 09:29 ч
Mirko Cro Cop се издъни на допинг тест и бе наказан с лишаване от състезателни права за 2 години от USADA (антидопинговата агенция на  САЩ). Боецът сподели, че от там са му предложили оферта - много подобна на тази на Jon Jones.

Бившият шампион в полутежката категория Jon Jones също се издъни на допинг тест в UFC 214. USADA обаче му наложи наказание само от 15 месеца - действие, което постави доста хора в недоумение.

Стана ясно, че Jon Jones по своя воля е дал информация на USADA за други атлети, които нарушават антидопинговия закон, за да намали срока на наказанието си. Именно заради това, Daniel Cormier вчера намекна в коментара си, че "Bones" е доносник.

Mirko сподели, че са му направили същото предложение след издънката.

"Накрая те ми предложиха да намалят срока, ако предам друг боец. Не можех да повярвам, че ме унижават по този начин. Аз си тренирам в моята зала, не знам какво ползват хората по другите места, а дори и да знаех - нямаше да им кажа. Казах им, че те могат да ме спрат да се бия в UFC, но не могат да ми вземат душата. Ако организация, която се бори за чист спрот е на такова ниво и изнудва бойците си... може ли да паднат по-ниско? Не бих го причнил и на най-големия си враг. Но такива са им правилата, не се сърдя на  никого."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес