Зареждане

Nate Diaz: Правил съм всякакви готини неща в клетката

Nate Diaz: Правил съм всякакви готини неща в клетката
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 08:22 ч
Бившият претендент за титлата в лека категория Nate Diaz се завръща в октагона този уикенд. Той ще има шанс да спечели титлата "най-лошо копеле". но трябва да победи Jorge Masvidal в главната битка на UFC 244 в Ню Йорк. Преди няколко дни битката им беше сериозно застрашена, след като от USADA уведомили Diaz, че дал положителна проба за забранени вещества.

За щастие нещата се разплетоха и той беше оневинен. Сега Nate е готов за нова битка и се радва от това, че Masvidal го предизвикал за този дуел. Nate се завърна след 3-годишно отсъствие през август и победи с решение Anthony Pettis, a сега е готов да стане най-лошото копеле в играта:


Правил съм всякакви готини неща в клетката. Битките ми са били много добри и не спирах да получавам бонуси за битка на вечерта. Печелих също така и бонуси за събмишън на вечерта, но от UFC започват да надуват някого и се правят, че ти не съществуваш. 

Всички шампиони и претенденти стават такива, благодарение на това, че получават вратички към тези позиции. Бягат от този и от онзи боец. Те не искат да се бият с определени бойци, а след това побеждават някого и започват да говорят, че са постигнали големи неща. На такива аз им казвам, че са пут*вци. 

Радвам се, че Masvidal ме предизвика, защото това означава, че ме признава. Никой не ме признаваше, когато преди правих яките неща в клетката. Например, когато преди години победих с триъгълник Kurt Pellegrino, след като имах затруднения в първия рунд. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес