Зареждане

Nate Diaz: Двамата с Masvidal сме най-лошите копелета

Nate Diaz: Двамата с Masvidal сме най-лошите копелета
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 11:29 ч
Останаха няколко дни го уникалната битка между Nate Diaz и Jorge Masvidal, които ще се сблъскат в главната битка на UFC 244 в Ню Йорк. Залогът в срещата ще бъде нововъведената титла, която ще определи победителя за най-лошото копеле в UFC. За щастие на феновете Nate оправи проблемите си с USADA, които го бяха уведомили, че е дал положителна проба за забранени вещества.

Той беше оневинен и получи зелена светлина от атлетическата комисия за битката. Nate вярва, че в момента двамата с Masvidal са най-лошите копелета и трябва да определят кой е по-доброто копеле. Nate смята, че титлата е негова и той я е създал, а сега ще я брани срещу корав опонент:


Ще браня тази шибана титла срещу това копеле в Медисън Скуеър Гардън. Той е най-доброто копеле и аз също съм най-доброто копеле. Двамата ще излъчим победител, който ще е най-лошото копеле. Това е истинско шоу. Аз не се бия със смешници. 

Аз не се бия за никакви титли, защото те се бият за моята титла. В момента нямам интерес към титлата в полусредна категория. Истината ще ви освободи и това между нас е истината. Аз съм шоумен. Всички участват във фалшиво шоу, но аз няма да го правя. 

Аз правя реалните неща и те работят най-добре. Искам титлите, които правят най-много пари. Ще бъде голяма работа да победя Nurmagomedov, но и за него ще е голяма работа да ме победи. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес