Зареждане

Насурдин Имавов нокаутира Джаред Кенъниър в Кентъки

Насурдин Имавов нокаутира Джаред Кенъниър в Кентъки
Публикувано на: Юни 9, 2024 в 06:15 ч
Насурдин Имавов успя да нокаутира Джаред Кенъниър.

Двамата бойци оглавиха събитието UFC on ESPN 57, което се проведе в Луисивил, Кентъки. Двамата си спретнаха равностойна битка в средна категория, която приключи в 4-тия рунд. Разбира се, остана впечатление, че двубоят беше спрян твърде рано, но това не беше по вина на Имавов. Насурдин успя да разклати сериозно Кенъниър в 4-тия рунд. 

Джаред залиташе, но се движеше и не падна на земята. Имавов го натиска с комбинации, но не изглеждаше така, сякаш Джаред ще падне на земята. Въпреки това Джейсън Хърцог се намеси и спря битката във втората минута на 4-тия рунд. Кенъниър веднага протестира след спирането, но това вече нямаше значение, защото той загуби.

В първия рунд Кенъниър започна активно и заложи на джабове и лоу кикове. Джаред натискаше сериозно и разчиташе на няколко клинча, в които печелеше контрол. Той изглеждаше по-добре, докато Имавов не успяваше да намери ритъма си. Във втория рунд Джаред пак имаше предимство и пак търсеше клинчове, където да печели контрол.

Той вече имаше близо 4 минути контрол в клинча. В последната минута на рунда Имавов се съживи и вкара добри попадения. Този рунд изглеждаше по-равностоен от първия. В третия рунд видяхме размени на удари, след които Имавов събори Джаред на земята. Насурдин го залепи към мрежата и двамата стояха в клинч. 

Джаред залагаше на лоукикове и вече имаше над 30 такива до момента. Кенъниър имаше предимство при вкараните удари в рунда, но нямаше атрактивност в играта им. Чуха се освирквания от някои фенове, които не харесваха честите клинчове, в които не се случваше нищо.

В четвъртия рунд Имавов дебнеше за тежки крошета и дочака своя момент. Той разклати сериозно Кенъниър с дясно кроше в брадичката. Джаред започна да се клати из клетката, но не падна на земята. Джаред опитваше да отвърне, но краката не го слушаха. Имавов пресираше с удари, които не изглеждаха сериозни.

Въпреки това рефера се намеси и спря битката, което беше противоречиво решение. Джаред веднага протестира, но това нямаше значение, защото битката приключи. С тази победа Имавов записа 2-ра поредна победа и ще влезе в топ 5 на категорията. Той си пожела битка с Шон Стрикланд през септември в Париж. Шон вече го победи веднъж през януари 2023 година.

Кенъниър от своя страна се раздели с 2 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес