Зареждане

Наш Ганя налетял да бие Майкъл Биспинг в София

Наш Ганя налетял да бие Майкъл Биспинг в София
Публикувано на: Октомври 5, 2022 в 09:36 ч
Майкъл Биспинг продължава да забавлява своите фенове в ММА, споделяйки история с разгневен български батка при едно от последните си пътувания до страната.

В епизод 422 на „Michael Bisping Podcast“, „The Count“ забавно разказа какво е накарало един българин да се изнерви толкова много и да му налети на бой.

Биспинг бе в София за снимки на филм и редовно правеше джогинг в центъра на града, опитвайки се да тренира и да тича из „пешеходна зона“ по ул. Витошка. Той не е знаел, че районът е толкова натоварен през уикенда и така че се оказва тичайки през тълпа от хора.

 
„В събота се случва нещо като голям пазар“, Биспинг разказва историята си. „Беше адски пълно с хора. Опитвам се да ги избягвам и заобикалям, спирам малко тук-там и минавам, опитвайки се да тичам отново. Както и да е, срещу мен се появи един човек - доста едро копеле, честно казано... с две малки кучета. Тичах и си помислих: „Ще прескоча каишката на кучетата." Кучетата сигурно са усетили, че се нося над тях и се стрелнаха напред. Докато се приземявам, се заплитам в каишката и едно от кучетата изквича."

Биспинг казва, че българинът бил толкова ядосан, че се опитал да му налети на бой. Англичанинът се извинил и продължил да си тича, но когато решил да погледне назад, българинът тичал след него, опитвайки се да го хване. Биспинг сподели, че го е погледнал с поглед тип „не искаш да се забъркваш с мен“ и мъжът е решил да спре.

Ето целия разказ в неговия подкаст от 16-тата минута:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес