Зареждане

Namajunas за Joanna Jedrzejczyk: 'Хубаво е да не мисля за нея'

Namajunas за Joanna Jedrzejczyk: 'Хубаво е да не мисля за нея'
Публикувано на: Октомври 22, 2018 в 12:19 ч
Когато шампионката в категория сламка Rose Namajunas надви за втори път Joanna Jedrzejczyk през април, враждата им сякаш приключи... за кратко.

Според 'Thug Rose' това било по-задоволително дори от спечелването на самата титла.

"Не знам дали толкова се радвам на титлата, колкото на факта, че мога да мисля и за други освен за Joanna. Щастлива съм, разбира се, че поясът е в мен. Това си остава перманентно състояние. Може би пътищата ни с Joanna ще се пресекат отново някой ден, но за момента е хубаво, че не ми се налага да мисля за нея постоянно.'

Namajunas (8-3) имаше вълнуваща 2017-та, като през годината тя успя да събмитне Michelle Waterson на UFC on FOX 24 и да нокаутира Jedrzejczyk на UFC 217. 26-годишната състезателка не беше фаворит в срещата си с полякинята, но все пак успя да ѝ отнеме титлата.

Rose Namajunas в последствие надви бившата шампионка и на UFC 223. След атаката на McGregor обаче, Namajunas не е казвала нищо за своето завръщане. Възможно е да я видим срещу Jessica Andrade, която нокаутира Karolina Kowalkiewicz на UFC 228.

Joanna Jedrzejczyk (15-2) се завърна след двете загуби от Rose, побеждавайки Tecia Torres на UFC on FOX 30. Тя се очаква да се качи в горна категория, за да се изправи срещу бившата си муайтай опонентка Valentina Shechenko на UFC 231. Това ще бъде още една възможност за титла за 31-годишната състезателка, тъй като тази среща ще бъде за свободната титла в категория муха - тя беше отнета от Nicco Montano заради неуспеха ѝ да се състезава на UFC 228.

Мислите ли, че някога ще видим отново в среща Rose Namajunas и Joanna Jedrzejczyk?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес