Най-големият сайт за бойни спортове

       

Namajunas вярва, че Jedrzejczyk печели битките си преди началото на срещата

Namajunas вярва, че Jedrzejczyk печели битките си преди началото на срещата
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 10:00 ч
 
Изминаха само няколко дни, от както може би най-зловещата жена боец на планетата се спусна на сцената, за да погледне в очите на Rose Namajunas. До сега тя доминира всички свои опонентки в категория "сламка". Тя също така е известна със своя зловещ поглед, когато се качи на сцената, за да погледне в очите на опонентките си. Понякога тя прилага някакъв животински поглед и иска да се увери, че лицето й се взира в нейните в повечето случаи по-ниски опонентки. Но нещата не бяха съвсем същите на пресконференцията подгряваща UFC 217. Joanna Jedrzejczyk се опита да стъписа Rose Namajunas със своя зловещ поглед, но опонентката и просто стоеше там и също се беше втренчила в нея. Тя никак не бе уплашена, тя изглеждаше съсредоточена и напълно студена. Rose Namajunas наскоро говори, че не бива да се бие, преди да започне самата битка.
 
"Мисля, че почти всички губят битата с Joanna още преди тя да е започнала. Вие виждате, че тази стратегия я използват всички най-добри в света и дори най-великите бойци за всички времена. Всички те използват този сплашващ фактор и това е причината. Истинските шампиони усещат страха. Те не се шегуват. Мисля, че много от опонентките, с които се сблъска Joanna, не всички, но повечето се страхуват от нея и това се вижда.", заяви Namajunas за FloCombat.
 
 
"Аз определено съм най-завършеният боец, срещу когото тя се е изправяла. Имам предишен опит в битки за титла. Имам доста опит, които ми помага в такива ситуации. Всичко опита да опит и желание да правиш това, което правиш. Аз положих много усилия и се превърнах в нещо, което е произведение на изкуството и е трудно да бъде докоснато.", добави Namajunas.
 
Някои може да твърдят, че е твърде рано Namajunas да се бие за титлата и да има шанс за победа, но може би точно сега е правилния момент за това. Jedrzejczyk пробиваше своя път към славата, а през това време Namajunas просто продължаваше да се бие. Ако успее да победи Joanna, Rose не само ще спечели златото на UFC, но и ще спре доминиращия шампион, който изглежда се наслаждава на своя прайм. 
 

Свързани Новини

Вижте кадри от бруталното сваляне на килограми на Joanna Jedrzejczyk

Вижте кадри от бруталното сваляне на килограми на Joanna Jedrzejczyk
Брутални кадри от тежко сваляне на килограми...
Новини » декември 10, 2017 (16)
цялата новина

Jedrzejczyk имала тежко сваляне на килограми, уволни част от екипа си

Jedrzejczyk имала тежко сваляне на килограми, уволни част от екипа си
Бившата шампионка в категория перо Joanna Jedrzejczyk имаше много лоша вечер в UFC 217 миналия месец.
Новини » декември 9, 2017 (7)
цялата новина
Мнения в Facebook