Най-големият сайт за бойни спортове

       

Namajunas вярва, че Jedrzejczyk печели битките си преди началото на срещата

Namajunas вярва, че Jedrzejczyk печели битките си преди началото на срещата
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 10:00 ч
 
Изминаха само няколко дни, от както може би най-зловещата жена боец на планетата се спусна на сцената, за да погледне в очите на Rose Namajunas. До сега тя доминира всички свои опонентки в категория "сламка". Тя също така е известна със своя зловещ поглед, когато се качи на сцената, за да погледне в очите на опонентките си. Понякога тя прилага някакъв животински поглед и иска да се увери, че лицето й се взира в нейните в повечето случаи по-ниски опонентки. Но нещата не бяха съвсем същите на пресконференцията подгряваща UFC 217. Joanna Jedrzejczyk се опита да стъписа Rose Namajunas със своя зловещ поглед, но опонентката и просто стоеше там и също се беше втренчила в нея. Тя никак не бе уплашена, тя изглеждаше съсредоточена и напълно студена. Rose Namajunas наскоро говори, че не бива да се бие, преди да започне самата битка.
 
"Мисля, че почти всички губят битата с Joanna още преди тя да е започнала. Вие виждате, че тази стратегия я използват всички най-добри в света и дори най-великите бойци за всички времена. Всички те използват този сплашващ фактор и това е причината. Истинските шампиони усещат страха. Те не се шегуват. Мисля, че много от опонентките, с които се сблъска Joanna, не всички, но повечето се страхуват от нея и това се вижда.", заяви Namajunas за FloCombat.
 
 
"Аз определено съм най-завършеният боец, срещу когото тя се е изправяла. Имам предишен опит в битки за титла. Имам доста опит, които ми помага в такива ситуации. Всичко опита да опит и желание да правиш това, което правиш. Аз положих много усилия и се превърнах в нещо, което е произведение на изкуството и е трудно да бъде докоснато.", добави Namajunas.
 
Някои може да твърдят, че е твърде рано Namajunas да се бие за титлата и да има шанс за победа, но може би точно сега е правилния момент за това. Jedrzejczyk пробиваше своя път към славата, а през това време Namajunas просто продължаваше да се бие. Ако успее да победи Joanna, Rose не само ще спечели златото на UFC, но и ще спре доминиращия шампион, който изглежда се наслаждава на своя прайм. 
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Параноята продължава да тресе Rose Namajunas след инцидента в автобуса

Параноята продължава да тресе Rose Namajunas след инцидента в автобуса
Шокът от скандалната случка с Conor McGregor и автобуса преди UFC 223 започва вече да изчезва, но някои продължава да ги преследва.
Новини » юни 26, 2018 (1)
цялата новина

Rose Namajunas и Georges St-Pierre номинирани за Най-добър боец от ESPY

Rose Namajunas и Georges St-Pierre номинирани за Най-добър боец от ESPY
В ръцете на феновете е възможността да определят кой е най-добрият боец на 2017-та в ESPY нарадите по ESPN.
Новини » юни 22, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook