Зареждане

Муслим Салихов победи Сантяго Понзинибио

Муслим Салихов победи Сантяго Понзинибио
Публикувано на: Юли 14, 2024 в 07:28 ч
Муслим Салихов успя да победи Сантяго Понзинибио.

Двамата се срещнаха в подглавната битка на събитието UFC on ESPN 59, което се провежда в Денвър, Колорадо. Двамата си спретнаха битка, която не се понрави на феновете, защото нямаше доста екшън в нея. Първия рунд беше равностоен, но с една идея Салихов беше по-активен. Понзинибио го пресираше, но Салихов го държеше на дистанция с удари и ритници.

Салихов направи опити за събаряне в първия рунд, но не постигна успех. Двамата паднаха на земята по веднъж, но това се случи заради подхлъзване. В края на рунда Салихов имаше кръв по носа заради порязване. Във втория рунд Салихов на няколко пъти нарани Понзинибио с тежки удари. Салихов събори Понзинибио, но Сантяго се изправи.

В края на рунда Понзинибио събори Салихов. В този рунд тежките удари бяха за Салихов, който вероятно взе рунда. В третия рунд нямаше много активност и феновете започнаха да освиркват. Понзинибио търсеше клинча. Той свали Муслим на земята в последната минута и го държа до края на рунда.

Битката стигна до решение, което беше разделно за Салихов - (28–29, 29–28, 29–28). Тази победа спира две поредни загуби за Салихов, който вече има 7 победи и 3 загуби в UFC. Понзинибио навлиза в серия от 2 загуби и печели само 1 от последните си 5 битки за UFC.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес