Зареждане

ММА звезди се предлагат за треньори на Мъск и Зукърбърг

ММА звезди се предлагат за треньори на Мъск и Зукърбърг
Публикувано на: Юни 25, 2023 в 08:00 ч
Когато преди няколко дни в социалните мрежи се появиха слухове за възможна битка между милиардерите Илон Мъск и Марк Зукърбърг, повечето хора ги възприеха като някакво бръщолевене на двама много богати хора, които просто драскат в социалните мрежи.

Към спорът между двамата се присъедини Дейна Уайт, който винаги е добър в подобни неща и усеща точно моментите за големите битки. Шефът на UFC даде да се разбере, че е готов да помогне за организирането на битката на века.

Уайт споедли, че и Мъск, и Зукърбърг са напълно сериозни за битка помежду им. Новината набра скорост в ММА обществото и много бойци започнаха да се предлагат за треньори на двамата милиардери.

Да видим някои от бойците, които изразиха готовност да тренират Мъск и Зукърбърг:

Джон Джоунс: "Вече знаете, че съм в отбора на Марк. Ако имате нужда от партньор за тренировки, тогава аз съм готов", написа Джоунс, който избра Зукърбърг.

Чарлз Оливейра: "Хей, Марк, нека да тренираме заедно, момче. Приготви се. Аз отивам във Вегас и можем да тренираме заедно.", пише Оливейра, който също е за Зукърбърг.

Хорхе Масвидал: "Илон Мъск, изглежда, че си имаме работа.", написа Масвидал, който избра Мъск.

Шон Стрикланд: "Марк е мръсен комунист. Никой не иска неговите глупости, които прокарват дезинформация. Илон Мъск, ела във Вегас и ще се захванем за работа.", написа Шон, който избра Мъск.

По всичко личи, че всички ще съдействат за такава битка, която е малко вероятно да се случи. Ако стане чудо и организират битката, тогава почти сигурно ще бъде подобно на "Иранския Хълк" срещу "Казахстанския Титан".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес