Зареждане

ММА шампион: Жените са виновни в 90 % от разводите

ММА шампион: Жените са виновни в 90 % от разводите
Публикувано на: Декември 29, 2020 в 07:00 ч
Руският ММА боец Александър Шлеменко реши да поговори за семейството и разводите. 36-годишния бивш шампион на Bellator смята, че жените трябва да уважават своите мъже и да не им повишават тон. "The Siberian Striker" е един от най-добрите ММА бойци в Русия и е с рекорд 59-13-1 в ММА. Той печели 43 от своите победи с приключване и само 6 пъти е губил с приключване.

Шлеменко за последно успя да удуши Дейвид Бранч в края на миналата година. Той се надява на шанс в UFC и печели 3 от последните си 4 битки. В една от последните си изяви за медиите опитния боец сподели следното за семейството и разводите:

Вярвам, че в 90 процента от разводите са виновни жените. Някои поради тяхната слабост се опитват да се утвърдят за сметка на други хора. 

Една жена трябва да показва на децата си, че не може да си отваря устата срещу главата на семейството. В този случай ще има ред в семейството. 

Такива жени винаги са на почит и мъжете са готови да дадат живота си за тях. Съпругите трябва да могат да издържат, да се жертват и да помогнат за разтоварването на мъжа си. Съпругата е точно човекът, с когото нейния мъж може да покаже слабостта си. 

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес