Зареждане

ММА мениджър пребил баща си заради бизнес спор

ММА мениджър пребил баща си заради бизнес спор
Публикувано на: Ноември 15, 2021 в 13:00 ч
Мениджърът на Брандън Морено е обвинен в нападение над баща му заради бизнес спор. Според MMA Fighting Джейсън Хаус, главен изпълнителен директор на Iridium Sports Agency е обвинен в престъпление със значителна телесна повреда.

Известния ММА мениджър е обвинен, че е бил баща си в ресторант в Невада. В полицейски доклад се посочва, че Хаус вечерял с баща си Кевин Хаус и съпругата си Бет Хаус в 1880 Grille, когато избухнал спор за бизнес.

Съобщава се, че бащата на Хаус, Кевин Хаус е бил разстроен заради намаляването на дяловете му в Iridium. Кевин Хаус твърди, че синът му е бил „ядосан и вербално агресивен“ от самото начало на срещата и сочил с пръст в лицето на своята Бет Хаус.

Джейсън твърдял, че „всичко е по нейна вина“. Кевин Хаус споделя, че е отблъснал пръста на своя син, който се изправил и го ударил с юмрук в лицето. Свидетели твърдят, че Хаус е ударил баща си няколко пъти, преди бързо да напусне ресторанта.

По-късно Кевин Хаус казал на полицията, че вярва, че нападението е предумишлено, след като по-малкият му син Хайме Гарсия Хаус го информирал, че „Джейсън чака да го удари“ веднага щом го види.

Хайме Гарсия Хаус споделил пред полицията, че не е изненадан от инцидента и твърди, че Джейсън му е казал, че „иска да удари или нокаутира баща си“ няколко пъти.

Iridium Sports Agency представлява десетки бойци на UFC, включително шампионът на UFC в категория муха Брандън Морено, Марлон Вера, Чан Сунг Джънг и Уолт Харис.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес