Зареждане

ММА бойци се сбиха върха на оградата

ММА бойци се сбиха върха на оградата
Публикувано на: Декември 2, 2023 в 14:00 ч
Наскоро в Москва, Русия, се проведе ММА галавечер, която ще се запомни с битката между Диего Брандао и Мохамад Хейбати. Двамата ММА бойци откраднаха светлината на прожекторите със своите лудории след мача на върха на оградата. Срещата им беше в лека категория и главна за галавечерта. Залогът беше титлата "Най-големият гангстер".

Битката им беше доста интересна и в третия рунд Брандао едва не нокаутира Хейбати с ритник със завъртане. Въпреки зашеметяващия удар, Хейбати показа устойчивост, възвърна самообладание и продължи да се бие. Когато прозвуча последният сигнал, се разигра неочаквана и комична сцена.

Подхранвани от адреналин, Брандао и Хейбати, все още в непосредствена близост, избухнаха в размяна. Реферът се намеси, разделяйки двамата. Възползвайки се от възможността да получи светлината на прожекторите, Брандао се изкачи на оградата, вдигайки ръце триумфално.

Хейбати, който не беше съгласен с това, се присъедини към него, което предизвика нова размяна на удари. Бързите действия на охраната потушиха напрежението, но Хейбати още не беше свършил. Той се приближи до диктора, грабна колана преждевременно, създавайки допълнително объркване.

Накрая Брандао беше обявен за победител чрез съдийско решение. Ето видео от комичните моменти:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес