Зареждане

ММА боец храни 70 бездомни кучета и котки

ММА боец храни 70 бездомни кучета и котки
Публикувано на: Май 16, 2022 в 02:00 ч
ММА боецът Джумат Лиас Мансор, известен със своя прякор "AJ Pyro" прекарва свободното си време, помагайки с храна на бездомни животни.

В света има много бойци, които са мюсюлмани. Сред най-забележителните може да са Хабиб Нурмагомедов, Белал Мохамед, Хамзат Чимаев и други. Тези бойци понякога споделят трудностите, с които са се сблъсквали при тренировките си по време на Рамадан.

Рамадан е едномесечен религиозен празник в мюсюлманската религия. През този месец хората ще постят, ще се молят, ще размишляват и ще прекарват време със семейството и общността.

В края на месеца хората ще имат ден за празнуване, известен като Хари Рая в Малайзия. През това време много хора прекарват време със семействата си, наслаждавайки се на храна и пиршества, но не и AJ Pyro.

Вече няколко години той си е поставил за задача да се грижи за бездомните котки и кучета от околните му градове Сембулан, Кепаян и Петагас в Малайзия. Мисията на Джумат започва в началото на COVID-19 през 2020 година.

Мансор е боец и треньор на свободна практика. Той продължава да се грижи за около 60-70 бездомни кучета и котки. Той споделя, че трябва да имаш доста време и пари, за да се грижиш за бездомните животни.

В социалните мрежи Джумат често показва как храни кучета и котки, като в същото време призовава за дарения.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес