Зареждане

Мишел Перейра надигра Андре Фиальо в здрав сблъсък

Мишел Перейра надигра Андре Фиальо в здрав сблъсък
Публикувано на: Януари 23, 2022 в 06:13 ч
Бразилската звезда Мишел Перейра записа поредната си победа под банера на UFC. 28-годишния бразилец сподели клетката с Андре Фиальо в бой от полусредна категория. Срещата им беше част от бойната карта на UFC 270, което се провежда в Калифорния.

В първия рунд Перейра заложи на много движение и държеше на дистанция Фиальо с фронт кикове. Андре пресираше Перейра, който не спираше да се движи. Фиальо вкара няколко точни попадения и разби носа на бразилеца. Остана впечатление, че Андре взе рунда.

Във втория рунд Мишел обърна нещата и доминира над Фиальо. Перейра продължи да залага на фронт кикове и на доста движения. Мишел не изневери на своя стил и направи някои атрактивни неща, които не постигнаха успех. Бразилеца отбеляза добри удари, с които отвори аркада над окото на Фиальо.

Перейра определено взе рунда и в третия рунд продължи да има предимство. Двамата бяха изтощени, но Перейра беше с една идея по-активен. В края на рунда срещата беше спряна за малко след ритник, който попадна в слабините на Фиальо.

В крайна сметка битката стигна до решение, което беше единодушно в полза на Перейра - (29–28, 29–28, 29–28). С тази победа Мишел навлезе в серия от 4 поредни победи. Фиальо от своя страна се раздели със серия от 4 поредни победи.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес