Зареждане

Mirko Cro Cop не вярва, че ще има реванш с Fedor Emelianenko

Mirko Cro Cop не вярва, че ще има реванш с Fedor Emelianenko
Публикувано на: Май 18, 2018 в 11:32 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Кой би предположил, че 13 години откакто се биха Cro Cop и Fedor, че те отново ще се бият и то за една и съща организация. Fedor успя да го победи тогава чрез съдийско решение и наскоро нокаутира друга легенда в лицето на Frank Mir. Cro Cop от своя страна, ще търси отмъщение срещу Roy Nelson след броени дни. Всички ще искат да видят реванш между Fedor и Cro Cop, но Mirko не вярва, че това някога ще се случи:

"Хората все още продължават да ме разпитват за тази битка с Fedor, но в момента не мисля за това и не вярвам, че някога ще се случи.

И все пак е трудно да се каже, но аз вече нямам това силно желание да се бия с него - както беше преди. И пак ще кажа, че не вярвам да се случи, но никога не казвай - никога. Не знам дали той се завърна срещу Mir, защото битката беше твърде кратка, но си беше добра за него. В момента се чувствам страхотно, тренирам всеки ден и се бия навсякъде по света. За последно бях в Япония, а сега отивам в Лондон и определено се радвам. Трудно е да се каже кога ще се оттегля, защото аз го правих няколко пъти и реших да се бия отново. Затова съм решил да се бия докато съм здрав и щастлив, което може да продължи 2 или 3 битки - не знам все още. На 43г съм и този спорт е пълен с контузии, но за сега съм добре.

Roy е добър човек и боец със здрава брадичка от желязо и ще трябва да покажа най-доброто от себе си за да го победя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес