Зареждане

Министър Илиев награди заслужили треньори на юбилея на Българската федерация по ММА

Министър Илиев награди заслужили треньори на юбилея на Българската федерация по ММА
Публикувано на: Декември 19, 2023 в 20:25 ч
Министърът на младежта и спорта, Димитър Илиев, участва като официален гост на тържеството, отбелязващо десетата годишнина на създаването на Българската федерация по смесени бойни изкуства (ММА).

"Десет години символизират последователна и активна дейност. Резултатите, които постигате, показват, че сте посветени, работите с ясна визия за бъдещето и ясни цели. Желая да продължавате да привличате българския интерес към вашия спорт и да ни радвате с вашите медали", каза той.

На церемонията, Илиев връчи почетни плакети на български състезатели по ММА, които се изтъкнаха в Световното първенство за младежи, мъже и жени в Албания през ноември - Steфани Петрова (2ри място в категория до 47 кг), Ангел Алиев и Кристиян Канев (по трети в 52.2 и 77.1кг), и Спас Хаджиев и Георги Петров (трети място в категория 93 кг). Признание получиха и треньорите - Ивайло Георгиев, Светослав Желев и Любомир Гешев.

Станислав Недков, председателят на Българската федерация по ММА, изказа благодарности към Министерството на младежта и спорта за подкрепата, оказвана към федерацията. Недков от своя страна връчи награди на министър Илиев и на заместник-министъра на младежта и спорта проф. Даниела Дашева.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес