Зареждане

Минеев мина през ада, за да нокаутира Магомед Исмаилов

Минеев мина през ада, за да нокаутира Магомед Исмаилов
Публикувано на: Октомври 17, 2021 в 01:00 ч
Руските ММА легенди Магомед Исмаилов и Владимир Минеев направиха своя дългоочакван реванш. Двамата се биха за титлата в средна категория на руската организация AMC. Битката им беше главна за събитието AMC Fight Nights 105, което се проведе в Сочи, Русия. Преди 3 години видяхме първата им битка, която беше много оспорвана и завърши с равенство. Този път нещата бяха различни.

В първите два рунда Магомед Исмаилов изцяло доминира. Той оказа много голям натиск на Минеев и успяваше да пренесе битката на земята, където беше в свои води. Исмаилов вкара тежък граунд енд паунд на Минеев. Няма съмнение в това, че Магомед спечели първите два рунда. За съжаление той хвърли цялата си енергия в тези два рунда. В третия рунд Исмаилов вече беше много изморен и неадекватен.

Битката протече в стойка и Минеев пое инициативата. Той разпиля Магомед с удари и ритници. Исмаилов едвам си стоеше на краката, а Минеев го приклещи към мрежата и го наказа с колена и удари. Магомед падна на земята и беше в глуха защита, а рефера се смили над него и спря срещата. Така Минеев защити титлата си и победи Исмаилов с нокаут.

Очите на Минеев почти се затвориха след края на срещата. Исмаилов от своя страна доста време лежа на земята. Магомед нямаше никаква сила и трябваше да му помагат, за да се движи. Имаше момент, в който Исмаилов щеше да се свлече на земята, но неговите съотборници го хванаха. Двамата показаха уважение един към друг след битката и се прегърнаха.

С тази своя победа Минеев навлезе в серия от 8 поредни победи и защити титлата си за първи път. Исмаилов от своя страна губи за първи път от 7 години и се разделя със серия от 11 поредни победи.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес