Зареждане

Мики Гал: Ще опитам да убия Майк Пери

Мики Гал: Ще опитам да убия Майк Пери
Публикувано на: Юни 26, 2020 в 05:00 ч
Мики Гал среща поредното си голямо предизвикателство в клетката. Този уикенд той ще срещне Майк Пери в подглавната битка на UFC on ESPN 12, което ще се проведе във Вегас. 28-годишния Гал е с рекорд 6-2 в ММА и се прочу преди години, след като посрещна Си Ем Пънк в дебютната му битка в ММА и очаквано го победи.

Вижте още - Пери: Битката със слабакът Мики Гал е сбъдната мечта​​​

Гал успява да събмитне 5 от опонентите си и идва след победа с решение над Салим Тухри, която записа през август миналата година. Мики не крие, че е фен на Пери, но не го смята за много умен. Гал вярва, че е по-умен от своя съперник и се закани, че ще опита да го убие в октагона:


Хубаво е когато се биеш с опоненти, които имат голямо име. Това привлича повече внимание и си на по-високо място в бойната карта. Готов съм да се бия с всеки. Не съм влязъл в този спорт, за да пробирам опонентите. Фен съм на Майк Пери. Той е забавен, вълнуващ и яростен. Той е дивак, но аз съм убиец. Мисля, че това ще бъде битка, в която ще се бият един от най-глупавите и един от най-умните бойци. 

Аз имам по-малко опит от него, но съм умно хлапе и много атлетичен. Притежавам доста убийствени удари и ще ги покажа. Мисля, че ще бъде добра победа за мен. Имам здрава глава и не съм бил нокаутиран. Той е добър боец, който ще ме тества. Искам да опита да ме нокаутира. Искам да опита да ме убие. 

Аз точно това ще се опитам да направя с него. Разликата в нашите умения е моя граплинг. Доста съм над него в това. Това е битка и ако се отвори шанс, то аз ще се възползвам и ще го сваля. Надявам се, че той ме мисли за слабак. Ще видим какво ще стане този уикенд. Той ще е дивак, а аз ще съм убиец. Ще намеря това, което ми трябва и ще го разчленя.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес