Зареждане

Mike Perry: Ще се бия с Vicente Luque, но не съм впечатлен от него

Mike Perry: Ще се бия с Vicente Luque, но не съм впечатлен от него
Публикувано на: Август 8, 2019 в 20:00 ч
Mike Perry се завръща в клетката този уикенд и ще се изправи срещу опасен опонент в лицето на Vicente Luque. Perry се представя на приливи и отливи в последните си битки и печели 2 от последните си 5 срещи. Mike идва след победа над Alex Oliveira, която постигна през април тази година и ще се опита да спре серията от 5 поредни победи с приключване, които записва Vicente Luque.

Perry споделя, че вече е по-зрял и няма да се бие безразсъдно в клетката срещу опонент като Luque, който е в добра серия от победи, но не го впечатлява и Mike вярва, че има по-добри победи:


Мисля, че вече израснах и станах по-зрял и определено има по-умен подход, с който да подхождаш в битка. Вече искам да използвам логиката и моят ум. Шефовете и феновете казват, че трябва да се бием и да изглеждаме вълнуващо, както например в Contender Series. 

Преди влизах, за да се бия здраво и не исках да точкувам опонентите си, защото нямах нужда от това. Бойците обаче стават все по-добри и започнаха да предвиждат моята игра и затова трябва да има промяна. Бях прекалено предвидим и се движех само напред. Ще се бия с това момче, но не съм впечатлен от него. 

Мисля, че съм се бил с по-добри опоненти от него и имам по-големи победи. Всичко зависи от това колко умен и откачен ще съм в клетката. Трябва да има баланс между двете. Не виждам друг изход, освен победа за мен в тази битка. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес