Зареждане

Mike Perry с предсказание за срещата между Tyron Woodley и Darren Till

Mike Perry с предсказание за срещата между Tyron Woodley и Darren Till
Публикувано на: Август 24, 2018 в 08:41 ч
На 8-ми септември за главното събитие на UFC 228 един срещу друг ще се изправят шампионът в полусредна категория Tyron 'The Chosen One' Woodley и Darren 'The Gorilla' Till. Като някой, който е правил спаринги Darren Till, като същевременно с това е тренирал и с Tyron Woodley, 'Platinum' Mike Perry би имал интересен поглед над предстоящия сблъсък.

Той направи своето предсказание за главната среща на UFC 228 в наскорошно интервю:



"Обикновено нападам, когато се бия. Но T Woodley не постъпва така. Той се движи, чака търпеливо и се опитва да направи капан. Отдръпва се, от страна на страна. Ще се приклещи до решетката ако трябва и после ще те нападне рязко през цялата клетка, ако се наложи."

"Но Till може би ще успее да му се измъкне. Не знам как ще протече срещата, човек. Давам 51% шанс на Woodley. Очаквам Woodley да спечели - харесвам го. Винаги е бил добър с мен, желая му всичко най-хубаво. С Darren сме правили спаринги. С шампиона така и не успях да направя спарин. Весело е какви отношения имам с най-добрите бойци на планетата, човече. Гордея се със себе си. Аз съм човекът, брат!"

Ето ви го. Mike Perry очаква Tyron Woodley да задържи титлата си в полусредна категория и след UFC 228, въпреки че не изключва възможността Darren Till даму я отнеме.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес