Зареждане

Mike Perry обеща да причини 'красива смърт' на Donald Cerrone

Mike Perry обеща да причини 'красива смърт' на Donald Cerrone
Публикувано на: Август 31, 2018 в 09:16 ч
Голяма свада се развихря между Donald Cerrone и представителя на Jackson Wink MMA, Mike Perry.

Cerrone по-рано тази седмица сподели, че залата, която чувствала като свой дом, вече не се управлявала като хората и за това бил виновен самият треньор Mike Winkeljohn. Според Cerrone, Winkeljohn понижил качеството на тренировките, позволявайки на всички, без значение от опита, да тренират с професионалистите, стига да си плащат членската вноска. Той също се оплака, че бил изритан от залата, когато станало ясно, че ще се бие с Perry на UFC Denver на 10-ти ноември.

Cerrone разказва също, че Winkeljohn не искал да работят заедно за срещата с Perry, като самият Winkeljohn споделя, че взаимоотношенията им се влошили след като Cerrone си открил своя зала - BMF Ranch.

Сега Perry, който започна да тренира с отбора на Jackson Wink по-рано тази година, преди срещата си с Paul Felder, реши да се включи. Започвайки с новината, че Logan Paul е започнал да тренира при тях, той набързо се прехвърли към коментарите, отправени от Cerrone:



После се обърна и директно към Cerrone, обвинявайки го, че не знае какво е да има проблеми с парите. Той все пак изрази радостта си, че 'Cowboy' не е умрял в наскоро случилият се инцидент в пещерата. Perry въпреки всичко обаче не пропусна да му обещае красива смърт.



Perry също записа и видео за Cerrone, в което вика:

"Идвам за теб! Идвам за теб пред целия свят, копеленце! Заслужи си го. Заслужи си го."



Cerrone ще се изправи срещу Perry в подглавното събитие на UFC Fight Night 139 в Денвър.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес