Зареждане

Михаил Николов отново в клетката - срещу ММА шампиона Фердун Османов

Михаил Николов отново в клетката - срещу ММА шампиона Фердун Османов
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 16:31 ч
Двукратният европейски и световен вицешампион по ММА за аматьори- Фердун Османов от варненския клуб „Десант“ ще направи своя трети професионален мач . Това ще случи на 16 март 2019г, в Перник, ТУИНС ММА -15.

Това ще е не само първият му профи мач във веригата „ТУИНС ММА”, а и въобще първи негов профи двубой на родна земя.  Дебютът му в  професионалният ММА беше в Швейцария, последва участие в Австрия, а сега ще го видим в октагона  по време на ТУИНС ММА -15.

"Ферди"  може да се похвали с доста сериозна кариера при аматьорите. През 2016 г. в Лас Вегас, САЩ, печели първото си голямо отличие, след като достига до сребърното отличие на световното първенство по ММА в категория до 70 кг. По пътя си към финала, 18-годишният тогава състезател , отстранява 4 представители на водещите държави, но губи финала след добро начало и фатална загуба на концентрация.

През същата година извоюва златен медал в категорията на открития европейски шампионат в Прага, Чехия.
 

 
През 2017 г. Ферди дублира континенталната си титла. Подготовката му протича в залата на „Десант“ във Варна, под ръководството на дългогодишният му треньор Николай Добруджански.

Срещу него ще се изправи:

Михаил Николов от София, който е на 25 години, 170 см висок, със 7 кикбокс срещи от които 6 в Холандия, от тях 5 победи и две загуби. Републикански шампион по Бойно самбо за 2017 и 2018 г. Бронзов медалист от европейските първенства по Бойно самбо  2017 г. и 2018 г. На  профи ММА ринга има 2 победи с нокаут и 2 загуби след съдийско решение, като последната му победа бе с нокаут едва преди 20 дни на SFC 7.

За тактиката си казва:
 
“Тактиката ми винаги е една и съща - да вляза в клетката и да напусна като победител. „

Куриозното е, че последните два мача на Михаил са срещу представители на „Десант” Варна. Варна ли обича Михаил или Михаил обича Варна?! За сега резултат е 1 на 1, но на 16 март 2019 г.  ще има трилогия.
 

 
Варненският клуб има пълна картина за тактиката и начина на водена на бой от страна на Михаил, от друга страна Николов не изпитва притеснение от такъв мач. И за трети път ще наблюдаваме тактическо надиграване между двамата треньори : Николай Добруджански и Красимир Колев!

Заряда в тази среща е заложен още преди първият съдийски сигнал.

16 март 2019г, от 19.00ч, гр.Перник, ТУИНС ММА -15 .
Билети от 15 лева на www.besttickets.bg
или на рецепцията СК ‘Боец” Перник.
В денят на галата-  билети на входовете на зала „Борис Гюдеров”(бивша зала „Миньор”)
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес