Зареждане

Michel Pereira твърди, че свалил 17.5 килограма за битката с Tristan Connelly

Michel Pereira твърди, че свалил 17.5 килограма за битката с Tristan Connelly
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 09:46 ч
Откаченият маняк Michel Pereira отново показа своя атрактивен стил, който му изяде главата в битката с Tristan Connelly. Атрактивния бразилец влезе в залата и му отне цели 6 минути, за да стигне до клетката. Pereira не спираше да скача, танцува и да се забавлява. Преди битката той показва добри движения от брейк танците и очакваше бързо приключване, но това не се случи.

Pereira изразходва повече енергия преди битката с танците си, отколкото в самата среща. Той избледня след края на първия рунд и нямаше никакъв въздух, за да окаже съпротива в следващите два рунда. В края на битката той загуби с решение, въпреки че беше най-големия фаворит на събитието във Ванкувър.

Преди битката той се провали на кантара и сега реши да коментира, след като загуби за първи път в UFC. Pereira твърди, че свалил 17.5 килограма за битката с Tristan Connelly и ето какво още каза в социалните мрежи:


Вижте още - Michel Pereira: Искам да докажа, че съм по-голям шоумен от McGregor и Adesanya


Доста лоши неща се случиха. Да, аз се изморих, но не заради лудите ми изпълнения, а заради тежкото сваляне на килограми. Изморих се, защото трябваше да сваля цели 17.5 килограма преди битката и от това, че трябваше да се боря, за да изкарам виза на моя треньор, който не успя да присъства на срещата. 

Никой не ми помогна за тези неща. Всеки има някой, който да му помага, но аз бях сам. Това не е оправдание. Бия се за вас, за да ви дам шоу. Нека подкрепяме повече и да критикуваме по-малко. Днес бойците се интересуват повече от победите и по-малко от атрактивните изпълнения. 

Моята цел е да радвам феновете с изпълненията си. Този път се случиха някои неща, които доведоха до моята загуба. Ще се върна по-силен и ще видите, че без проблем ще имам кардио за 3 рунда. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес