Зареждане

Michel Pereira: Искам да докажа, че съм по-голям шоумен от McGregor и Adesanya

Michel Pereira: Искам да докажа, че съм по-голям шоумен от McGregor и Adesanya
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 05:00 ч
Качил: DoloR
Атрактивният боец от Бразилия Michel Pereira започна страхотно годината и благодарение на лудите му изпълнения в битката с Dae Sung Kim през февруари тази година си спечели договор с UFC. Бразилеца направи страхотен дебют в UFC през май и успя да нокаутира Danny Roberts за минута и 47 секунди.

Сега той се завръща в клетката, за да се бие срещу Tristan Connelly в Канада и иска да докаже на всички, че е по-голям шоумен от големите звезди на UFC Conor McGregor и Israel Adesanya. Michel е с рекорд 23-9 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Той иска да стане шампион в UFC и да радва феновете с атрактивните си изпълнения:


Такъв е моя стил на битка и винаги играя така в клетката. Нямам за цел да се подигравам на моите опоненти. Харесва ми да се бия така и все още не съм показал нищо, защото дебютната ми битка приключи за по-малко от две минути. Не съм показал нищо и има много за показване. 

Винаги ще има хора, които критикуват нещата, които правим без да знаят нещата, през които преминаваме. Мога да ви дам за пример Anderson Silva, който се представяше много атрактивно и дълго време беше най-добрия. Дойде момент, в който нещата се объркаха и всички започнаха да го критикуват. 

Мисля си за титлата в категорията, а след това за качване в средна категория за битка с Israel Adesanya. Целя се в най-добрите в полусредна и средна категория. Искам да се бия с Adesanya, защото той е шоумен, а моята цел е да стана най-големия шоумен в UFC. 

В полусредна категория искам битка с Conor McGregor, а в средна с Adesanya. Искам да докажа, че съм най-големия шоумен. Ще докажа на всички, че съм страхотен боец. 


Pereira се провали на кантара, но това не повлия на неговото настроение и той показа атрактивния си стил още на кантара преди битката:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес