Зареждане

Michael Johnson готов да сменя категориите, но само за големи битки

Michael Johnson готов да сменя категориите, но само за големи битки
Публикувано на: Август 31, 2018 в 22:49 ч
Michael Johnson се завърна за втората си битка в категория перо и за негово щастие успя да победи с решение Andre Fili и прекъсна серията си от 3 поредни загуби. Michael загуби 4 от последните си 5 битки в лека категория и реши да дебютира в категория перо, но беше събмитнат по-рано тази година от Darren Elkins.

Johnson е готов да се бие отново в лека категория и в категория перо, но само ако битките са големи и забавни:


Парите винаги са важен фактор. Някой бойци не го мислят, но за мен определено трябва да ги има. В същото време обаче е важно и да се наслаждаваш на спорта и битките в клетката.

Когато влязох в спорта не мислех за парите и просто исках да се наслаждавам на моментите си в клетката. Исках да се забавлявам и да се бия с най-коравите бойци. Последните ми битки мислех само за парите и както видяхте записах серия от загуби.

В бъдеще искам големите битки. Искам битките да са забавни и ако изникне такава в лека категория съм навит отново да се кача. Искам да се бия в категория перо със здравеняк, който да ме приближи към битка за титлата. Не искам да се бия със слаби бойци и средняци, а искам възможно най-големите битки, както в категория перо, така и в лека категория.

Какво следва за Michael Johnson според вас ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес