Най-големият сайт за бойни спортове

       

Michael Bisping за решението си да се бие в UFC Shanghai

Michael Bisping за решението си да се бие в UFC Shanghai
Публикувано на: Ноември 14, 2017 в 15:13 ч
 
 Anderson Silva не успя да премине през допинг теста преди двубоя му с Kelvin Gastelum, като в следствие от това, само две седмици преди събитието, към UFC Shaghai се включи по заместване самият Michael Bisping.
 
Въпреки последната си сериозна загуба, в която изгуби титлите си в полза на Georges St. Pierre, Bisping реши да се хвърли в следващата си среща дори без да си оставя време да се възстанови.
 
"Не виждам причина да не приема двубоя. Подготвен съм, нямам травми, искам да се бия, а и още имам лош спомен от последната си среща. Физически съм добре, но съм бесен. Това е моята възможност да изчистя лошите мисли от главата си и да си стъпя обратно на краката. Тази среща е дар от Бога."
 
След като обсъди здравословното си положение с президента Dana White, Bisping получи зелена светлина да излезе срещу Gastelum.
 
"Имах една седмица почивка, в която се отдадох на ядене и пиене, но реално колко много може да се наедрее за това време. Имам две седмици, така че съм сигурен, че ще успея да си възвърна формата."
 
"Kelvin е добър боец, нищо лично. Просто съм бесен от последната си среща и това е моят шанс да се върна обратно в релси."
 
Bisping не вижда никакви негативи от предстоящата среща, особено от позицията му на боец, който е в очакване да приключи своята кариера.
 
"Надявам се ще успея да победя и ще си възвърна добрия сън. Освен това, ще припечеля малко допълнителни пари преди последната ми среща в Лондон през март."
 
Срещата му с Gastelum ще се състои на 25-ти ноември в Шанхай.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Michael Bisping сравни със земята Colby Covington

Michael Bisping сравни със земята Colby Covington
Michael Bisping отново с голяма доза критика към Colby Covington
Новини » август 17, 2018 (1)
цялата новина

Michael Bisping: Отношението на Khabib към бездомните е позорно

Michael Bisping: Отношението на Khabib към бездомните е позорно
Michael Bisping с остра критика към Khabib Nurmagomedov
Новини » август 9, 2018 (2)
цялата новина
Мнения в Facebook