Зареждане

Michael Bisping вече навярно се е оттеглил - съжаляваме, Gokhan Saki!

Michael Bisping вече навярно се е оттеглил - съжаляваме, Gokhan Saki!
Публикувано на: Май 10, 2018 в 09:21 ч

Бившият кикбоксов шампион Gokhan Saki наскоро се присъедини към бойците, които се надяват да се изправят срещу Michael Bisping в последната му среща.

За съжаление на "The Turkish Tyson" обаче, кариерата на Bisping приключи - той просто още не го е обявил официално. Наскоро бившият шампион в средна категория успя да разбие сътцето на Saki:

"Сега и Gokhan Saki ме предизвиква. Странно е, пътувах тази сутрин със самолета от Вегас и си гледах Instagram-а. И видях, че той е качил историйка, в която разказва как феновете му искали той да се бие с мен. Шест процента вярвали, че съм щял да победя. Отговорих му, но бях в небето и изгубих сигнал. Което може би е за добро, тъй като навярно щях да започна някаква свада с някого, с когото нямам намерение да се бия. Оттеглих се, просто не съм го обявил официално още. Но най-вероятно се оттеглих окончателно. Разбира се, все още има малка вероятност да се върна. Но по-скоро не."

Ето го, това е.

Bisping все пак си оставя на своя страна вероятността да се завърне към спорта за последен път, но със сигурност това ще бъде в полутежка категория.

И тъй като Luke ROckhold ще се бие в UFC 227 с Alexander Gustafsson на 4-ти август, трилогията с британеца отпада като вариант. Що се отнася до Saki, той ще се опита да отбележи втора поредна победа в Октагона, когато се изправи срещу Khalil Rountree в UFC 226 на 7-ми юли.

Bisping продължава със своите изяви в UFC Tonight и предаванията преди и след събитията по FOX и FOX Sprots 1.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес